31st IATEFL POLAND Conference IATEFL Poland and  Adam Mickiewicz University Foreign Languages Teaching Centre    Poznań, 16th -18th  September 2022

Venue: Faculty of Law and Administration, Adam Mickiewicz University in Poznań /Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza - Collegium Iuridicum Aleja Niepodległości 53, 61-714 Poznań

TIMETABLE Poznań 2022 IATEFL POLAND CONFERENCE & SJ UAM

FRIDAY, 16 SEPTEMBER 2022

When

What

Where

10.00 – 12.00

Public Speaking Contest

National Finals 2022

 

12.00 – 13.00

Lunch

 

12.30 – 12.45

Opening ceremony & Public

Speaking Contest Final Results (15min)

See the programme

12.45 – 13.25

Opening plenary session

(40min)

See the programme

13.30 - 14.30 

Plenary sessions

(60min)

See the programme

14.40 -15.40 

Talks/Workshops (60min)

See the programme (5-6 rooms)

15.40 – 16.00

Coffee break (20 min)

Conference Venue

16.00 – 17.00

Talks/Workshops (60min)

See the programme (5-6 rooms)

17.10 – 17.50

Talks/Workshops (40min)

See the programme (5-6 rooms)

18.00 – 19.00

Plenary sessions (60min)

See the programme

19.05 – 19.40

IATEFL Poland Annual

General Meeting

See the programme

SATURDAY, 17 SEPTEMBER 2022

When

What

Where

9.00 – 10.00

Plenary sessions (60min)

See the programme

10.10 – 11.10

Talks/Workshops (60min)

See the programme (5-6 rooms)

11.10 – 11.30

Coffee break (20min)

Conference Venue

11.30 – 12.10

Talks/Workshops (40 min)

See the programme (5-6 rooms)

12.20 – 13.00

Talks/Workshops (40min)

See the programme (5-6 rooms)

13.10 – 13.50

Talks/Workshops (40min)

See the programme (5-6 rooms)

13.30 – 15.00

Lunch

 

14.00 – 15.00

HAPPY HOUR for Exhibitors

Conference Venue

 

15.00 – 16.00

 

Plenary sessions (60 minutes)

 

See the programme

16.10 – 17.10

Talks/Workshops (60 minutes)

See the programme (5-6 rooms)

17.10– 17.30

Coffee break (20min)

Conference Venue

17.30– 18.10

Talks/Workshops(40min)

See the programme (5-6 rooms)

18.20– 19.00

Talks/Workshops(40min)

See the programme (5-6 rooms)

20.00

Evening Entertainment

Zamek Cesarski/ ZAMEK Culture Centre in Poznań – Tour & Social Evening with snacks in Dubliner Pub

 

SUNDAY, 18 SEPTEMBER 2022

When

What

Where

9.00 – 10.00

Plenary sessions (60min)

See the programme

10.10 – 11.10

Talks/Workshops(60min)

See the programme (5-6 rooms)

11.10 – 11.30

Coffee break & lunch packs

(20 minutes)

Conference Venue

11.30 – 12.30

Talks/Workshops(60min)

See the programme (5-6 rooms)

12.40 – 13.20

Talks/Workshops (40min)

See the programme (5-6 rooms)

13.20 – 14.20

Closing plenary sessions

See the programme

14.20 – 15.00

Closing ceremony

Prize Draw (40 Minutes)

 

14.00 – 15.30

Lunch