26th IATEFL Poland Conference
2017 Bielsko - Biała

Download timetable as docx file

TIMETABLE 26th Conference.docx (23.2 KiB)

TIMETABLE Bielsko-Biała 2017 IATEFL POLAND CONFERENCE

FRIDAY, 15 SEPTEMBER 2017
WhenWhatWhere
9.00-10:30Pre-Conference EventSee the programme
10:30-10:50Coffee break (20 min)Conference Venue
10:50-12:20Pre-Conference EventSee the programme
11:30-13:00Public Speaking ContestAula
12:00-13:30LunchConference Canteen 3rd floor
13:30-14:00Opening ceremony (30min)Main Lecture Hall Aula A1
14:00-15:00Opening plenary sessionsLecture Halls
15:15-16:15Talks/Workshops (60min)See the programme
16:15-16:40Coffee break (25 min)Conference Venue
16:40-17:20Talks/Workshops (40min)See the programme
17:30-18:30Talks/Workshops (60min)See the programme
18:40-19:40The Bear Educational Theatre & SOL ShowAula
SATURDAY, 16 SEPTEMBER 2017
WhenWhatWhere
9.00-10.15Plenary sessions (60 min)Lecture Halls
10.15-11.15Plenary sessions (60 min)Lecture Halls
11:15-11:35Coffee break (20 min)Conference Venue
11:35-12:35Talks/Workshops (60 min)See the programme
12:45-13:25Talks/Workshops (40 min)See the programme
13:30-14:10IATEFL Poland Annual General MeetingAula
13:00-13:45
14:00-14:45
LunchConference Canteen Canteen 3rd floor
14:00-15:00HAPPY HOUR for ExhibitorsConference Venue 1st floor
15:00-16:15Plenary sessions & Debate
Lecture Halls
16:15-16:40Coffee break (25 min)Conference Venue
16:40-17:40Talks/Workshops (60 min)See the programme
18:00-19:00Talks/Workshops (40 min)See the programme
19.15
20.00
21.00 – 22.30
Evening Meal
Concert
Open Mic Show
Conference Venue
2nd floor
AULA
SUNDAY, 17 SEPTEMBER 2017
WhenWhatWhere
9.00-10.00Plenary session (60 min)Lecture Hall Aula
10:10-11:10Talks/Workshops (60 min)See the programme
11:10-11:30Coffee break (& lunch boxes)Conference Venue
11:30-12:30Talks/Workshops (60 min)See the programme
12:40-13:40Closing plenary sessionAula & Room 120
13:45-14:30Closing Ceremony
Prize Draw
Aula
13:30-15:30LunchConference Canteen Canteen 3rd floor

International Association of Teachers of English as a Foreign Language

is the organiser of the IATEFL Annual Conference:  

  • Three days of intensive training seminars, plenaries, and discussion groups, live lessons with learners
  • 120+ workshops on new teaching trends and techniques
  • Presentations given by top ELT specialists and writers- meet them in person!
  • Thousands of recent ELT publications on display & sold at generous discounted rates
  • High-quality daytime and evening social programmes
  • Approx.1,000 participants each year
  • Numerous opportunities to make new friends & forge useful business contacts
  • Over 100 items in the free prize draw including summer training courses in Great Britain
  • Wide-range of accommodation organised near the Conference venue to suit your tastes!
  • Up-to-date information and materials available on exam courses and professional bodies
  • Supportive and friendly atmosphere, aided by active monitors and IATEFL Help-desk

 

Contact:
E-mail:  conference@iatefl.org.pl
Telephone:  (048) 510865100

Polityka cookies

Our website use cookie to help us improve your experience and we do not store any personal information about you. By continuing to browse the site we understand this is acceptable to you.aaa