27th IATEFL Poland Conference
21-23 September 2018 Wrocław

Download Timetable as a docx file

TIMETABLE Wroclaw Conference(1).docx (24.6 KiB)

TIMETABLE Wrocław 2018 IATEFL POLAND CONFERENCE

FRIDAY, 21 SEPTEMBER 2018

When

What

Where

9.00 – 10.00

Workshop for participants of Public Speaking Contest

Room 106

9.00 – 10.30

Pre Conference Event

See the programme

10.30 – 10.45

Break (15min)

 

10.45 – 12.15

Pre Conference Event

See the programme

10.45 – 13.00

Public Speaking Contest

Aula B

12.00 – 13.30

Lunch

Building C-18 Strefa Kultury Studenckiej

13.00 – 13.30

Opening ceremony (30min)

Aula AC

13.30 – 14.30

Opening plenary sessions

Aulas AC,B,D

14.45 – 15.45

Talks/Workshops (60min)

See the programme

15.45 – 16.05

Coffee break (20 min)

Conference Venue

16.05 – 17.05

Talks/Workshops (60min)

See the programme

17.20 – 18.00

Talks/Workshops (40min)

See the programme

18.10 – 18.50

Talks/Workshops (40min)

See the programme

19.00 – 20.00

The Bear Educational Theatre Show

Shakespeareada-a quiz

Aula AC

Aula B

SATURDAY, 22 SEPTEMBER 2018

When

What

Where

8.30 – 9.30

Plenary sessions (60min)

Aulas AC,B,D

9.45 – 10.45

Talks/Workshops (60min)

See the programme

10.45 – 11.05

Coffee break (20min)

Conference Venue

11.05 – 11.45

Talks/Workshops (40min)

See the programme

12.00 – 12.40

Talks/Workshops (40min)

See the programme

12.55 – 13.35

Talks/Workshops (40min)

See the programme

13.45 – 14.45

IATEFL Poland Annual General Meeting

Aula AC

13.30 – 15.10

Lunch

Building C-18 Strefa Kultury Studenckiej

14.00 – 15.00

HAPPY HOUR for Exhibitors

Conference Venue

14.45 – 15.15

Poster presentations

Corridor next to Aulas AC & B

15.20 – 16.20

Plenary sessions & Debate

Aulas AC,B,D & Building C-3 Room 23

16.35 – 17.35

Talks/Workshops (60min)

See the programme

17.35 – 17.55

Coffee break (20min)

Conference Venue

17.55 – 18.55

Talks/Workshops(60min)

See the programme

19.10 – 22.00

Evening Meal & Entertainment

Main University Building A-1, Wybrzeże Wyspiańskiego 27

SUNDAY, 23 SEPTEMBER 2018

When

What

Where

8.30 – 9.30

Plenary sessions (60min)

Aulas AC,B,D

9.45 – 10.45

Talks/Workshops(60min)

See the programme

10.45 – 11.05

Coffee break

Conference Venue

11.05 – 12.05

Talks/Workshops(60min)

See the programme

12.20 – 13.00

Talks/Workshops (40min)

See the programme

13.10 – 14.10

Closing plenary session

Aula AC

14.15 – 15.15

Closing ceremony

Prize Draw

Aula AC

13.00 – 15.30

Lunch

Building C-18 Strefa Kultury Studenckiej

International Association of Teachers of English as a Foreign Language

is the organiser of the IATEFL Annual Conference:  

  • Three days of intensive training seminars, plenaries, and discussion groups, live lessons with learners
  • 120+ workshops on new teaching trends and techniques
  • Presentations given by top ELT specialists and writers- meet them in person!
  • Thousands of recent ELT publications on display & sold at generous discounted rates
  • High-quality daytime and evening social programmes
  • Approx.1,000 participants each year
  • Numerous opportunities to make new friends & forge useful business contacts
  • Over 100 items in the free prize draw including summer training courses in Great Britain
  • Wide-range of accommodation organised near the Conference venue to suit your tastes!
  • Up-to-date information and materials available on exam courses and professional bodies
  • Supportive and friendly atmosphere, aided by active monitors and IATEFL Help-desk

 

Contact:
E-mail:  conference@iatefl.org.pl
Telephone:  (048) 510865100

Polityka cookies

Our website use cookie to help us improve your experience and we do not store any personal information about you. By continuing to browse the site we understand this is acceptable to you.aaa