TIMETABLE 2020 IATEFL POLAND

IATEFL PL ON-LINE MEET-UP 2020

29th ELT Professional Development event

FRIDAY,  18 SEPTEMBER 2020
WhenWhat
15.00 – 15.15  Opening & A word form IATEFL 
15.15 – 16.00  Opening plenary (45 minutes)  IATEFL  International Vice President
16.15 – 17.00  TALKS (45 minutes)  2- 3 semi -plenary sessions
17.15 – 17.45  Workshops  (30min)4 -6 parallel sessions
18.00 – 18.30  TALKS( 45 min) 2- 3 semi -plenary sessions
18.40– 19. 10  Workshops  (30min)4-6  parallel sessions
19.10 -20.00Closing of the first day – IATEFL PL
1984 vs Brave New World- A Live Theatre Show
The Bear Educational Theatre
 
SATURDAY, 19 SEPTEMBER 2020 
WhenWhat 
09.45 – 10.00  Opening  
10.00-10.45Talks (45min)2- 3 semi -plenary sessions 
11.00 – 11.45Workshops  (45min)4-6 parallel sessions with one IATEFL session 
12.00 – 12.45What will the Education look like now? Where are we going? Panel discussion (4-5 keynote presenters)      Panel Discussion & 2 plenary sessions 
13.00 – 13.30Happy Hour for Conference Partners    
13.30 – 14.30Break  
14.30 – 15.15Workshops  (45min)4-6 parallel sessions 
15.30 – 16.15TALKS  (45min)2- 3 semi -plenary sessions 
16.30– 17.15Workshops  (45min)4-6 parallel sessions 
17.30 – 18.15Closing Plenary Sessions2 semi -plenary sessions 
18.15 – 18.30A Toast to IATEFL PolandFinal Good Bye   

Leave a Reply

%d bloggers like this: