30th Annual INTERNATIONAL IATEFL POLAND Conference PROGRAMME

More details here: https://iatefl.org.pl/conference/index.php?n=timetable

The Human Dimension”

30th INTERNATIONAL IATEFL POLAND Conference

17th – 18th September 2021

FRIDAY 17THProgramme
12.00 – 12.15  Grand Opening  of the 30th IATEL PL International Conference
12.15 – 13.15Opening plenary ( 60 minutes)  
13.30 – 14.15TALKS (45 minutes)  
14.30 – 15.15Workshops  (45 min)
15.30 – 16.15Workshops  (45min)
  16.15 – 17.15  HAPPY HOUR Special Offers from Conference Partners  
17.15 – 18.00Workshops  (45 min)
18.15 – 19.15TALKS (60 minutes)  
19.15Evening Entertainment – 30th IATEFL POLAND Anniversary
SATURDAY 18TH Programme
08.45 – 9.00  Opening of the second day of the 30th IATEL PL Conference
9.00 – 9.45IATEFL Annual General Meeting – Elections & Prizes
10.00-10.45Talks (45min)
11.00 – 11.45Workshops  (45min)
12.00 – 12.45 Talks (45min)
12.50 – 13.50    Happy Hour  Special Offers from Conference Partners  
14.00 – 14.45Talks (45min)
15.00 – 15.45Workshops  (45min)
16.00 – 16.45Workshops  (45min)
17. 00– 17.45IATEFL SIG & REGIONS SWAP SHOP – staffroom meetings (grab a coffee and enjoy the friendly exchange)
18.00 – 18.45Closing Plenary Sessions
18.45 – 19.00A Toast to IATEFL Poland & Farewell

Leave a Reply

%d bloggers like this: